Hellbjörn Schedwin

Inför valet förra året gjorde jag och min kompis Kajsa lite grejs för Fi.

Men gud, lyssna på mig. ”Lite grejs”. Det var en valkampanj. Det kommer inte att bli någon Key Account Head of Sales and Big Talk about Digital Ecosystems av mig, int.

Ååååh, så svårt det är att prata om något jag gör utan att det känns som att jag vältrar mig i självgodis. Kan ju inte ens ta en selfie utan att vara ironisk kring det.

MENMEN. Vi gjorde det där för Fi och sedan har vi pratat om hur bra det var att jobba med något som kändes viktigt på riktigt och så har vi gjort lite mer grejs.

Obs: när jag säger vi så menar jag mest Kajsa. Det är hon som lagt ner timmarna i det här och det är hon som månglat ut bilder och illustrationer och grejsat med olika digitala format och sådant som jag inte kan. Men jag har varit med på ett hörn och vi har kommit på idéer tillsammans och jag har skrivit olika ord. Vi har väl varit som en formgivare/copy-duo helt enkelt.

Men inte har vi tänkt att det varit liksom riktigt på riktigt. Som att vi är en … byrå. Vi jobbar ju liksom redan på en byrå (världens största).

Instick: det vi gjort kan näppeligen räknas som konkurrerande verksamhet då vi gjort saker i mycket mindre skala än vad vårt jobb gör + att vi inte ens tagit uppdrag av företag. Ja och så har vi inte tagit betalt heller.

Men i dag kändes det liksom lite på riktigt, när Klubb Livsfarligt la upp en statusrad om oss och kallade oss ”reklambyrån Hellbjörn Schedwin” och folk började dela och tagga och ställa frågor.

Så då kan jag väl nästan våga säga det själv. Kolla vad jag och Kajsa Schedwin (obs, mest Kajsa) kan göra. Jag har ingen aning om vart detta ska ta vägen och vi har inte ens officiellt startat något som har ett organisationsnummer. Men jag tycker att vi har något. Magen säger det i alla fall och en ska väl lyssna på den.

Grynig bild på mig och Kajsa i Berlin förra våren. 

12 reaktioner till “Hellbjörn Schedwin

  1. Wow, coolt! Heja! (Men du, sidan funkar inte i IE 11 (kan inte klicka på namnen och kommer inte vidare), funkar bara i chrome för mig. Men kan vara någon företagsgrej hos mig att IE inte är uppdaterat, jag brukar ha problem)

    Gilla

  2. Wow så coolt!Både FI-grejerna och er webbplats är sjukt snygga!Skulle lätt anlita er om jag behövde såna tjänster.

    Gilla

  3. TACK ALLA!Anneli – tack för påpekandet. Tyvärr har vi ingen teknisk support på vår byrå än, så jag står lite handfallen inför detta. Ska dock kolla med Nils. Han får vara vår dataavdelning.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: