Färg i Tolered

Att vi flyttade till hus när vi samtidigt har små barn känns så här i efterhand rätt idiotiskt. Vi hinner ju aldrig göra någonting. Inget snickrande i garaget, inget tapetserande eller pyntande eller målande av väggar ens och odlingarna dör.

Det tog till exempel över ett år att måla lekstugan. Alltså, själva målandet tog väl totalt fyra timmar, men att hitta de där timmarna tog ett år.

Jaja, blev rätt fint i alla fall. Bossa valde färgerna.

3 reaktioner till “Färg i Tolered

  1. Tjusigt! Jag är livrädd för att bo i hus. Är så sjukt dålig på att lägga tid på hemmet att det förmodligen förvandlats till ett ruckel på en kvart.

    Gilla

  2. Jamen exakt! Tänker samma, och ser att våra föräldrar tänker det också. Får lite panik, både över att inte kunna göra nåt, men också över vad folk tänker om våra extremt orensade rabatter och omålade lilla furubastu till övervåning. Jag förtjänar inte vårt fina hus, nån med mer tid, kunskap och kämparglöd borde ju få ta över om det fanns nån rättvisa. Fast jag älskar också att ha hus, så får väl skita i alla andra(eller i vad alla andra säkert inte ens tänker)Döfin lekstuga förresten! Avis.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: