Nils hade iofs obetald semester, såatteh

Att skriva om rasism är så jävla läskigt, för jag är rädd att jag låter helt världsfrånvänd eller att jag kränker någon. Jag har aldrig varit, och kommer aldrig att bli, personligen utsatt för rasism, så jag kan aldrig fatta på riktigt. Det är lättare för mig att skriva om könsmaktsordningen. Men jag vill förstå. Så jag läser och tittar hela tiden och ibland skriver jag något och sedan blir jag lite sur på mig för att det blir så banalt.

I alla fall. På tal om någonting helt annat så hände något historiskt i går. Jag kunde tidrapportera en hel månad utan vare sig vabb eller egen-sjuka. Jag tror inte att det har hänt sedan jag började agera värddjur för andra personer.

Heja septemberlönen, vad jag ser fram emot dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: