Det blir alltid värre framåt natten

Antal timmars sömn i natt: två. Kanske två och en halv. Ben var vaken mellan 3 och 5:30 och dessförinnan ville han ha stöd av mig cirka en gång i timmen. Plus att jag hade sov-ångest, som vanligt.

Antal PMS-akneutbrott runt munnen: som tre kluster.

Slutsatser:

1. jag har ändå sminkat mig rätt len.

2. hade detta varit en vanlig jobbdag hade jag sjukanmält mig. Men det är ingen vanlig dag, det är ju första dagen av Hellbjörn Schedwin. Hurra!

2 reaktioner till “Det blir alltid värre framåt natten

  1. Hej!Har följt din blogg några månader och tycker den är grym. Jag jobbar med stress och utmattningssyndrom och kan inte låta bli att skriva.Var rädd om dig, det är allvarligt att sova så lite och stressa. Man får fysiska hjärnskador har senaste forskningen visat, syns tydligt på MR. Det tar lång lång tid, år att komma tillbaka och det blir aldrig som förr om man tar det för långt. Tips:1.Gå till din läkare och få recept på sömnmedicin så att du får sova en period alternativt anmäl dig till 8-10veckors sömnskola på vårdcentral eller någon annanstans.2. Sluta dela nätterna lika, du behöver sova för att inte bli sjuk.3. Gör de livsomställningar som behövs för att känna att du har kontroll över tillvaron. Du och din hälsa är viktigast (och ungarna såklart) Varma hälsningar fr en medsyster ❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: