Bubbas öron pt. trettioelva

Min stackars lilla fjärt. Nedsatt hörsel som ”han nog gått med ett tag” och en trumhinna som är stel. Vätska i minst ena örat och rekommendation om rörisättning. Hoppas att det går fort att få tid. Känns ändå lite skönt att för första gången sedan han började få ont ha en plan of action. Inte bara höra ”det är normalt, det går över”.

6 reaktioner till “Bubbas öron pt. trettioelva

 1. ifall det är permanent nedsättning vill jag bara säga att min syster är helt döv på ena örat och har nedsatt hörsel på andra. hon har klarat sig fint i skolan, hon har varit lite lugnare än andra barn eftersom hon inte hör varifrån ljuden kommer. hon känner inte till något annat, klarar allt väldigt bra utan några som helst klagomål (pga hörseln då). hon säger också att det är rätt skönt att vara halvdöv eftersom hon bara kan lägga sig på \”hörörats\” sida när hon ska sova så stänger hon ute världens alla ljud och kan somna på två sekunder.lycka till med allt! audionomer brukar vara bra, och är det en permanent nedsättning är döv-föreningar vanligtvis väldigt bra!

  Gilla

 2. Men vad bra att ni äntligen, äntligen fick komma till någon som gjorde sitt jobb. Hoppas nu bara att resten går snabbt och bra och att han när vätskan är borta bara exploderar med prat och ord.

  Gilla

 3. Vi vet inte om det är permanent, men det var väldigt skönt att höra dina ord om hur det skulle kunna bli i så fall, Josefin. Tankar och vardagslunk – ja, det känns bra. Hoppas bara att det går fort nu. Står inte ut med att han fortfarande har ont varje dag, men liksom \”vant\” sig vid det.

  Gilla

 4. Åh vad bra att ni får hjälp. Angående hörselnedsättningen så är det omöjligt att höra ordentligt med stel trumhinna och vätska bakom örat. Det första vår unge sa när han vaknat ur narkosen efter rörinsättning var \”åh nu hör jag ju\”. Rör ftw!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: