Nyläst

Jag har äntligen läst Kära Liv och Caroline och jag stämmer in i alla hyllningskörer kring den här boken. För visst har den hyllats? Pallar inte kolla efter, men om den inte har det så borde den. Hyllas.

Vad jag tyckte om boken, helt kort:

Amen så smart och rolig och bra. Liv säger i den att hon verkligen inte vill ses som någon slags livsguru, men ursäkta mig, det är faktiskt svårt att låta bli. Hon och Caroline har så smarta tankar om allting att jag nästan får panik över min egen bristande analys. ”Hjälp, jag kommer aldrig att ha den där analysförmågan, jag är inte värd något!” Men mest myser jag när jag läser den, för den är så bra.

Läs den här boken:

JA   NJA   NEJ

2 reaktioner till “Nyläst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: