Nyläst

Jag har läst Sharp objects av Gillian Flynn, ni vet hon som skrev Gone girl. Åh – nu när jag läst Gone girl, den här och Dark places – har jag då läst alla hennes böcker? Det är så himla tillfredsställande att göra det, tycker jag. Bocka av en författarens samlade verk. ”Japp, jag har läst hen. Ja, allt av hen.”

Vad jag tyckte om boken, helt kort:

Jag gillade den! Den är spännande och liknar Dark places på ett bra sätt. Trasig familj, trasig kvinnoperson som har något extra. Mord och mysterium och blottläggande av patriarkatet på ett smart sätt.

Läs den här boken: 

JA    NJA    NEJ

2 reaktioner till “Nyläst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: