Två och ett halvt år senare så …

Åh, sitter och läser gamla inlägg i bloggen för att se hur Bo var när hon var i Bens ålder. As you do.

Hittar den här uppdateringen från två veckor innan Bubba kom och reagerar på det jag skriver om att ”ställa in mig på att inte få sova på ett halvår”. Ett halvår. Tänk om jag hade vetat. Alltså på riktigt, tänk om jag hade fått tjuvkika på manuset för kommande 2,5 år. Hade jag ångrat mig då? Flyttat hem till Värmland?

Alltså herregud vad vi har sovit lite och oroat oss mycket. Nu går det i alla fall att se ett ljus. Och ljuset heter rör. Heja rör i öronen, heja heja heja.

3 reaktioner till “Två och ett halvt år senare så …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: