Testar detta då, för att hantera

Det är skönt att höra att jag inte är ensam om den här ständiga inre konflikten. Men eftersom ingen verkar veta vad vi ska göra måste vi väl helt enkelt gå KBT på skiten och acceptera att det är så här. Alltså inte acceptera sakernas tillstånd – aldrig – utan att vi känner som vi gör. För fram till att vi kommer på vad vi ska göra mer än att skänka pengar och försöka vara bra personer mot våra ”näst:ar” så tjänar väl ingen på att vi mår dåligt hela tiden?

Eller? Jag VILL tänka så som ovan, men det är ju så svååårt. Och fan, mina problem är ju inte ens riktiga problem. Mina problem handlar ju typ om att det är jobbigt att andra har problem.

Herregud, jag kommer ingen vart… Har för övrigt tagit upp dessa konflikter med min terapeut, och bless her heart, men detta och min andra viktigaste fråga (hur ska man göra för att fixa det  ojämställda i heterorelationen man befinner sig i alt. fixa så att man inte gräver ner mig i bitterhet över det?) råder hon inte på.

Okej, testar nu att blogga om helt vanliga saker, för att se hur det känns.

Saker ur mitt liv, det senaste:

I går lyckades jag natta den här och hennes bror. Det är nu två gånger på ungefär en vecka som jag lyckas med det och det är otroliga framsteg, med tanke på att jag det senaste halvåret har varit mycket, mycket långt från den som fixar att natta barnen.

I lördags hängde jag med dessa personer, alltså mitt TBUB-gäng (minus Sara som var sjuk) och det var så jädra mysigt. Vi satt och pratade till srax före två och mina ljumskar värkte av trötthet (känns alltid i ljumskarna när jag är sjuk eller trött) och det var bättre än terapi. Tänk att jag har så bra kompisar. Liksom som ett gäng. Får mig att vilja åka tillbaka i tiden till mitt fjortonåriga utstötta jag och säga att det kommer att ordna sig.

Och kolla här: fina skor jag köpt, va? De är gröna och blanka och jag som trodde att jag aldrig mer skulle ha något med klack eftersom jag bär omkring på – eller måste kasta mig efter – små barn hela tiden.

Dessutom: Jenny har initierat en Laga med Lotta-klubb som går ut på att hon, jag, Josefine, Johanna och Katta ska laga oss igenom hela 10 lektioner i matlagning. På fredag ska jag till exempel laga en pasta vongole för första gången i mitt liv. Ska bli så himla roligt. Både fredagens fix och att se och höra hur det går för alla andra.

Såatteh … det var senaste nytt från mig! Ja, eller ett försök att blogga helt vanligt.

3 reaktioner till “Testar detta då, för att hantera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: