Senaste nytt från den bittra gnällisen – nu med dålig hy

Halloj från vabbstugan. Tips till den som tycker att mina klagosånger är tröttsamma: läs något annat, till exempel Lena Dunhams nyhetsbrev eller Tavi Gavinstons tidning. Det är jättebra läsning. Till er som står ut med gnäll: här kommer mer av den varan.

Detta är ett gnäll om gnäll och det är Bubbas gnäll. SKJUT MÄ vad gnälligt det är nu. Allt är fel. Eller så har allt potential att bli ett problem. Allt i ett rum kan störa Ben Bubba Hellbjörn just nu. Och eftersom inte kan prata, bless his bubbly belly, så låter allt gnäll likadant. Så här: ÄH-MÄH-ÄH-MÄH-ÄÄÄÄÄ.

I morse var det mycket att stå i, för klockan 5:20 skulle han upp. Det var något fel med kudden och eftersom jag inte fattade vad det var (ska jag ta bort den? fluffa upp den? vända på den? byta ut den? allt möttes av NÄÄÄÄ) blev gnället snart frustration som blev pigghet och vips var vi vakna och igång två timmar innan nästa barn klev upp.

I dag har jag försökt underhålla barnen bäst jag kunnat inomhus. Det blev ”fri bakning”, vilket borde varit roligt för kladdmaster, men tydligen var det hemskt?

Smakade för jävligt också (inte jättekonstigt med tanke på allt konstigt som åkte ner i smeten) och inte ens Bubba ville äta. ”Nästa gång ska jag följa ett recept”, konstaterade Bo.

Det enda som funkar på Bennifer just nu är paddan. Och den kan han ju inte sitta med jämt? Eller han skulle säkert vilja det, men då blir det ju inte så mycket mellanmänskliga interaktioner. Och det vill jag ändå ha med min son. Han är så mjuk och luktar gott.

Men när paddan ryker blir det skrik och panik. I dag fick de ha paddan till maten. Orkade inte bråka.

Usch, detta skrik. Han sover middag nu och Bo underhåller sig själv. Jag sitter och är rädd. Eller i beredskap. Eller har ångest. Jag vet inte vad det här ständiga gnället gör med mig, men det är inte bra. Titta bara på min hud! Så här illa brukar det inte bli ens under PMS. Kan man få stressakne? Jag tror det. (Ja, det är ett gammalt piercing-ärr där under läppen. Hade piercingar överallt pre-internet.)

Puh. Resten av den här vilostunden ska jag läsa roliga saker på www (asså ”over-glorified game of fetch”, jag ÄLSKAR DEN HÄR TWEETEN) och leta efter hotell i Stockholm. Årets upplaga av Dinata kommer att äga rum i huvudstan i december och vi är tre personer som vill bo på hotell som ska ligga i zitty, ha en god frukost och inte kosta en förmögenhet (förmögenhet = Lydmars pris som ligger på cirka 10 000 för två nätter, överkomligt = max hälften av det). Någon som har ett bra tipz?

8 reaktioner till “Senaste nytt från den bittra gnällisen – nu med dålig hy

  1. Grand central eller rival. Fast bäst frukost finns på Urban deli på nytorget så jag skulle hellre gå dit än äta på hotell… Clarion Skanstull är förresten också bra och frukosten magisk.

    Gilla

  2. Till nästa gång tipsar jag om Victory hotel i gamla stan! Bodde där i helgen, så jäkla mysigt. Hittade ngt erbjudande så det kostade 1200 spänn för ett dubbelrum. Annars kanske 2000 spänn. Googla!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: