Nyläst

Jag har läst Kvinnan på tåget av Paula Hawkins. Omtalade populära thrillern som ska bli film nästa år.

Den handlar om Rachel, som är alkoholist och åker pendeltåget till och från London varje dag, trots att hon blev sparkad från sitt jobb för flera månader sedan. Hon bor inneboende hos en kompis som inte vet något om icke-jobbet, men som är orolig över drickandet och som tycker synd om Rachel av anledningar som spelar upp sig allt eftersom. En dag ser Rachel något från tåget som gör att hon får ett nytt raison d’être.

Vad jag tyckte om boken, helt kort:

Den var superspännande och karaktärsbeskrivningarna var så himla snyggt uppbyggda. Dock ångrar jag att jag inte gick till en bokhandel till och hittade den på engelska, för översättningen störde. Bitch (gissar jag) översattes till exempel till satmara.

Läs den här boken: 

JA   NJA   NEJ

3 reaktioner till “Nyläst

  1. Tyckte att det var så många som tyckt \”nja?\” om den där när jag själv läste den att mina förväntningar var så låga att jag gillade den jättemycket!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: