Just i dag Arya Stark

Goda nyheter: jag är inte hypokondrisk. Hälsoundersökningen jag gjorde för ett tag sedan visade att jag är frisk. Eller i alla fall att mina värden är jättefina. Alla, faktiskt. Förutom något med äggvita i urinen, men det var så lite så det var ingen fara. Annars bara fint. Vissa saker var till och med exemplariska, vilket fick mig att bli helt mallig.

I alla fall, sedan jag fick resultatet har jag väntat spänt på nästa oro. Jag fick veta i kommentarsfältet här att vore jag hypokondrisk så skulle jag hitta på nya saker att oroa mig för. ”Tänk om de missade att kolla något? Eller blandade ihop mitt resultat med någon annans?” Så där.

Men jag har inte börjat oroa mig för något annat. När jag har känt något ”symptom” har jag kunnat mota bort det genom att tänka på vad läkaren sa när jag fick resultatet. Det är så himla skönt. Jag struntar i att min terapeut säger att det är en typisk tröstetanke och att det är stor risk att jag faller in i oro snart igen. Jag känner mig lugn nu och jag är hellre glad en stund än inte alls.

Jag ger hälsoundersökningen och dess resultat fem av fem. Helt klart värt pengarna.

På tal om pengar ska jag köpa en bil i morgon och det gör mig så nervös. Att gå in på bilköparstället, dra kortet på en så stor summa, köra där ifrån. Jag är helt rädd för allting.

3 reaktioner till “Just i dag Arya Stark

  1. Du borde alltid få vara glad, för du är en av världens roligaste, mest omtänksamma och smartaste personer. Ååå, vad gött med bilen!! Hallå spontanbesök, välkommen ut på landet.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: