Bil och firma – två saker jag inte trodde att jag skulle ha

I dag köpte jag en bil och det var så PIRRIGT. Fick liksom köra ut den från bilaffären, genom en stor port i väggen. Pruttade iväg med Kajsa bredvid mig och Anna von Hausswolff på stereoapparaten. 

Kajsa dokumenterade mitt pirriga lynne/kynne:

Bossa har redan döpt bilen till Julia Aurora Hellbjörn, så det är ju lite synd. Men ändå: så pigg jag känner mig nu. Sitter på ett café i Majorna och jobbar med Kajsa och jag körde liksom hit från Mölndal. Bytte filer FLERA gånger. Samt parkerade. Man måste ju det. 
På tal om Kajsa och jobb så är vi framme med firman nu (älskar att säga firman). Vi har reggat oss hos bolagsverket, skaffat F-skattesedel, formulerat affärsplan, skapat en grafisk profil och byggt en hemsida. Den är mycket finare och bättre än vår gamla och jag skulle bli så glad om ni ville titta på den och kommentera eller mejla om ni ser något knas. Här finns den.  
Åh, nu skulle jag vilja dricka bubbel. Men det får man inte när man kör bil, va?

8 reaktioner till “Bil och firma – två saker jag inte trodde att jag skulle ha

  1. Supersnygg hemsida! Men framför allt, och det tål att sägas många gånger, den mest fantastiska företagsidé! Världen behöver er verkligen. Heja heja!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: