Tyckte att det var lite väl lugnt med "starkt material" under julafton. Hade sparat på hög i stället.

Brukar ni också få tidningsurklipp med ”tänkvärda artiklar” från era föräldrar. Min pappa är expert på det. Ofta handlar det om sport eller att det var bättre förr.

I dag hittade jag en plastficka med dessa härliga klipp när jag städade. Först fick jag ont i magen av förflyttningen konservativ och ”tjurskallig på ett nästan gulligt sätt” till flashback forum. Sedan blev jag fnissig över hur knäppt det är.

Vad vill han med detta? Upplysa mig? Bara retas? Skojar han? Känner han mig inte alls? (Jo. Det vet jag ju att han gör.)

Ja. Nej. Jag borde väl fråga honom i stället för bloggen, men jag vet hur det kommer att sluta och jag blir matt bara av att tänka på det. Våra ”diskussioner” får folk att lämna rummet.

Ska jag göra ordning en egen liten artikelsamling och skicka upp till Värmland? Eller bara lämna nästa gång jag är där, helt okommenterat.

3 reaktioner till “Tyckte att det var lite väl lugnt med "starkt material" under julafton. Hade sparat på hög i stället.

  1. Ja gör egen artikelsamling! Jag brukar göra det till min pappa ibland. Han skickar mig urklipp om jordbrukspolitik. Mamma skickar urklipp om folk jag gick i skola med. Jag letar upp artiklar som ger fakta om sånt jag tycker i mina och pappas diskussioner så att han får se att det inte är jag som har orimliga idéer utan att fler tycker som jag och att det t o m kan finnas forskning osv bakom.

    Gilla

  2. PS Boye to self: utsätt inte mina barn för urklipp om förskolekompisens Marlons nyfödda barn eller grannen Veras jubilartext när hon fyller 30 och ngn har skickat in dem till DNs familjesida.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: