Nyläst

Så lyxigt att kunna välja bland fyra fina julklappsböcker. När hundarna kommer av Jessica Schiefauer fick bli den första. Den har vunnit Augustpris och jag tror att alla som läser här vet vad den handlar om. En kärlekshistoria och ett mord som liknar det på John Hron om jag ska sammanfatta den väldigt.

Vad jag tyckte om den helt kort:
Jag vet inte om det är att jag hade för höga förväntningar eller det faktum att jag redan nästan är färdig med Lollo och tycker att den är mycket bättre, men jag kände typ ingenting när jag läste den här. Eller. Jag kände väl lite saker och den är spännande och jag ville veta hur det skulle gå, men jag ville känna mycket mer. 
Läs den här boken:
JA   NJA   NEJ

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: