Där som jag kommer ifrån

När jag var mobbad i högstadiet var det David Bowie som sa till mig att det var okej att vara annorlunda . När jag inte hade några vänner var det David Bowie som berättade för mig att ingenting behöver vara som det var igår. När jag hatade mig själv var det David Bowie som visade mig att man kan återuppfinna sig själv. 

Du är okej, det behöver inte vara så här, du kan välja själv, du behöver inte vara som de andra, det blir spännande, du är inte ensam.

2 reaktioner till “Där som jag kommer ifrån

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: