Skulle återge något citat här i rubriken, men det går fan inte

God förmiddag!

Att SD-anhängare kommer med helt otroligt kränkande rasistiska, sexistiska, våldsamma och till och med olagliga uttalanden och ändå får sitta kvar på maktpositioner, medan det räcker med så himla lite – kanske en offentlig kyss eller ett chokladinköp med fel kort – för att en annan politiker ska bli helt bannlyst är sedan gammalt.

Det är lite kejsarens nya kläder att det får var så. Alla vet att det är tokigt (okej, inte alla män), men det får liksom bara fortgå.

I dag önskar jag att så många som möjligt tar del av den här sammanställningen som Inte rasist men har gjort. Om ni orkar läsa lite får ni gärna ge era bästa tips på hur de här personerna fortfarande får hålla på med politik och rådgivning. Jag fattar inte.

4 reaktioner till “Skulle återge något citat här i rubriken, men det går fan inte

  1. Unket och väldigt konstigt. Inget verkar spela någon roll förutom att de ska \”bevara Sverige svenskt\”, till varje pris. Och folk köper det. -Hej. Jag kan ta bort saker som du är rädd för och inte förstår dig på.-Ja, gör det, ta bort allt nytt också.-Vill du veta hur och till vilket pris? -Nej för tusan, ta bort bara. -Skriv på här så börjar jag sen, sa satan.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: