Det är röven

Hjälp, nu testas vi. Jag har haft hög feber (var 39 och en halv grad varm i går) och haft ont överallt sedan i fredags. Dessutom hostar jag så mycket att jag tidigare i dag släpade mig till jourhälsan för att få penicillin. Har så ont i höger sida av bröstkorgen/ryggen att jag var säker på lunginflammation. Hoppades på det, till och med. Mmm, lite penicillin och så är allt bättre. Men doktorn påstår att det är virus och att smärtan är muskulär, så det är väl bara att stå ut.

Fy fan vad tråkigt det är att vara sjuk.

Positivt:

– Har tittat på mycket bra serier. Bland annat andra säsongen av Transparent, de allra sista avsnitten av Parks and recreation samt första fyra på Friday Night Lights (tack Sofia och Josefine för tips).
– Har sovit väldigt mycket.

Negativt:

Alla annat. Speciellt att jag inte vågar närma mig barnen pga smitta och att Nils får noll avlastning.

Nu är jag rädd att Bubba drabbats trots min avhållsamhet och jag är extra rädd att jag inte ska hinna bli frisk innan det bryter ut helt. Och så ser jag framför mig att de projekt jag är inblandad i på jobbet blir försenade på grund av mitt stundande vabbande och jag vet att det är så det funkar, med vinter och vabb, men jag hatar att ställa till det. Blä.

3 reaktioner till “Det är röven

  1. Låter som klockren influensa, stämmer med årstiden med. Isf har du säkert redan smittat barnen, man smittar som från dagen före man blir sjuk. Tur att du slapp penicillin i onödan och krya på dig..

    Gilla

  2. Krya på dig!Det är fan röva att vara sjuk. Känns som jag aldrig kommer att bli bra igen. Ja, en blir rätt självömkande efter en vecka med feber och hosta.Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: