Hello from the other side

Jag trodde faktiskt inte att jag skulle bli frisk igen, där ett tag. Hade glömt hur jobbigt det är att vara riktigt under isen. Men nu så. Ingen feber, ingen magsjuka och jag är tillbaka på jobbet.

Ben är dock fortfarande magsjuk (han var i går kväll i alla fall) och om han har diarré i dag också så är det fyra dagar på raken. På sjukvårdsupplysningen sa de att vi ska åka in med honom om det håller i sig och vi måste kolla att han kissar. Vilket inte är så lätt, påpekade jag, då hans blöjor snabbt fylls av vattenlik avföring. Vad är kiss och vad är bajs? Ingen vet.

Fick tips om att klä in snoppen med toapapper. Då ser man snabbt om det kommer kiss. Men tror ni prins Obehag av Obehagsbyn går med på det? ”Kanske om vi använder toapapper av siden”, som Nils sa.

Jaja, han dricker mycket i alla fall och han är på gott humör, så det är säkert lugnt.

Nu har jag, som alltid efter sjukdom, extremt mycket energi och vill göra om hela huset. Till exempel ska vi skaffa vånings/familje-säng till barnens rum nu när det är dags för Bubba att sluta med spjälsäng. Och då vill jag inreda gamla kattvinds-delen av barnens sovrum (där Bubbas säng just nu står) till pysselyta med en måttanpassad skrivbordsskiva längs med hela väggen. Fast först ska väggen få tapet och jag vill ha någon av dessa:

Det är liksom bara en halvvägg, då det är snedtak, så jag tycker att en kan kosta på sig mycket mönster. Hoppas att resten av familjen är med på noterna.

6 reaktioner till “Hello from the other side

  1. Vad skönt att du är stark igen! Väldigt fina tapeter. Får jag rösta på en? Om jag får det så jag röstar på ballongerna.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: