Nyläst

Jag har läst The Ice Twins av S.K Tremayne. Den rekommenderades som en av förra årets bästa böcker i DN och handlar om att en överlevande enäggstvilling ett år efter olyckan börjar bete sig som den tvilling som dog. Det mystiska i ”vilket barn är det som lever och vem dog?” i kombination med DN-rekommendationen gjorde mig supersugen på att läsa den här boken. Trots att det egentligen är lite för vidrigt med barn som dör i olyckor eftersom det är så lätt att relatera till det och så fort hjärnan börjar nosa där så är ångestspiralen nära.

Vad jag tyckte om den, helt kort:

I alla fall. Mycket starka sorgebeskrivningar i den här boken, men jag vet inte om den var så himla … särskild. Huvudhandlingen var inte tillräckligt spännande och jag fastnade inte för någon karaktär. Däremot blev jag enormt sugen på att åka till Skottland och Hebriderna, för helvete vad det verkar vara dramatiskt och fint där.

Läs den här boken:

JA   NJA   NEJ

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: