Ljusglimt: hämtade ut öronmedicin till Ben och blev varse att medicin till barn från och med nyss är gratis. Heja Sverige!

Jag önskar att jag bloggade om varje dag, vad som händer, för det blir ett så fint tidsdokument. Men jag kan inte beroende antingen på att jag tycker att allt känns för futtigt (vilket i sin tur tyder på att jag ev. är på väg in i ett mörker, fan vad jobbigt om det är så) eller antingen på att jag inte orkar. Jag är så himla trött. Nils var sjuk nästan hela förra veckan och nu blev han sjuk igen i dag och jag vet att det inte är hans fel och att det egentligen är synd om honom som är sjuk. Men min hjärna tänker ändå mest på hur jobbigt det är för mig att han inte orkar göra något med/kring barnen.

Dessutom rinner Bens ena öra och han pratar om att det gör ont och det gör mig LIVRÄDD. Vill inte att rören ska trilla ut, vill inte gå in i ny öroninflammationsperiod. Blä, fick så ruttet bemötande på öron-näsa-hals när jag ringde dit också. Jag hatar fan Capio. Jävla privatiserade helvete.

Förlåt. Är för trött. Ska försöka sova nu. Eller spela two dots och grina.

5 reaktioner till “Ljusglimt: hämtade ut öronmedicin till Ben och blev varse att medicin till barn från och med nyss är gratis. Heja Sverige!

  1. Jag bytte efter ett ruttet besök, har inte tid med dålig vårdcentral. Kollade i Facebookgruppen \”Farsta\” och folk rekommenderade nån Curera, nu så himla nöjd. Hoppas ni också hittar en bra. Kram!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: