Slow but steady, Bendela

I går sprang Ben, blöjlös, ut till mig i köket och utropade ”KISH!”. Jag följde honom till vardagsrummet och tyckte lite synd om vår nya matta som redan fått massa kritfläckar på sig och undrade hur stor pölen skulle vara. Och så hade han kissat i pottan! Första pott-kisset! Synd att det inte fanns vittnen. Bo satt iofs en halvmeter från honom när det hände, men hon kollade teve och då märker hon inte vad som pågår.

Kissa på pottan. Herregud, det trodde jag aldrig. Med Bo pott-tränade vi från att hon var yngre än två och hon var blöjfri dagtid en bra bit innan hon fyllde tre. Med Ben har vi inte ens tänkt på att börja förrän nu. I mitt huvud tänker jag mig att han har blöja och napp tills han blir åtta-nio år. Men han kanske är mer redo än vi tror?

En tanke på “Slow but steady, Bendela

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: