Hej

Halloj! Jag gick och la mig halv nio i går och sov nästan oavbrutet till klockan 05:59, då jag vaknade helt pigg två minuter innan klockan skulle ringa. Hur ofta händer det? Dessutom hade jag barnjouren, men behövde inte assistera någonting alls under natten. Inget kiss, ingen välling, inget gnäll. Det är väl inte mer med det, men eftersom jag skrivit om så många rötna nätter så tyckte jag att detta ändå hade lite nyhetsvärde för Bradpittsarmpit.

Annars då? Min deo var slut i morse, så jag lånade ett gammalt stift jag inte visste att Nils ägde. Doftar nytvättad gubbe nu.

Några från mitt jobb har varit i Barcelona på grejs och ska bjuda på tapas i köket i eftermiddag. Det är fredag och i kväll ska jag och Nils kolla på sista avsnitten av Fargo, fast dessförinnan ska vi äta tacos med barnen och Matthew. I morgon ska vi till Kungsbacka och hänga med familjen Mangan och allt känns rätt så toppen just nu, faktiskt.

Hänger detta ihop med att jag precis fått mens och därmed gått ur min PMS? Vem vet.

2 reaktioner till “Hej

  1. Vad bra, älskar toppen! Hos oss är det tacos i kväll, Jockes päron är här, också toppen. Hälsa Mangans!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: