Sneaky 5,5-åring

I morse hände något stort i Bo Hellbjörns liv. Hon vaknade med en lös tand!

Och vet ni vad som hänt sedan jag hade lösa tänder, på 80-talet? Jo, tandfen kommer nu inte längre bara med ett mynt, utan hen kan ”ta med sig smycken också, som halsband eller kanske en liten ring”.

I bild: nämnd Bo med lillebror täckt av målarfärg.

4 reaktioner till “Sneaky 5,5-åring

  1. Haha! Vad gör er tandfe med tanden sen då? Själv är jag osäker på vem det är som samlar de tappade tänderna i den lilla burken? Är det tandfen eller lämnar hon dem på ett strategiskt ställe så att jag kan göra det? Bäst att inte prata för mycket om den där fen känner jag, kan bli obehagliga frågor av det.

    Gilla

  2. Åh stor dag, Annie har tappat sina två första och eftersom mitt barn är the Queen of dramaqueens, så var det en lätt hysterisk upplevelse….Only 20 to go, typ!Här kom tandfen med en guldpeng, så köpte hon sig sitt halsband själv :-)Hälsa familjenKram Therese

    Gilla

  3. Hon tänker mycket, den där Bo. \”Maximal effekt av varje situation\” är devisen. Nu funderar hon mycket på hur lång tid det kommer att ta innan tanden lossnar och huruvida man kan äta lördagsgodis med lös tand eller ej.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: