Alla som tycker

Att det är väldigt lätt att skräddarsy sitt nyhetsflöde är ett bekant problem och för att stävja det för egen del har jag börjat lyssna väldigt mycket på Ring P1 (lyssnar på poddarna i efterhand, för jag kan inte lyssna på radio när jag jobbar).

Det här påverkar mig mycket. I avsnittet jag lyssnade på i dag hade en dam hittat lösningen på ”problemet att ensamkommande flyktingpojkar måste få utlopp för sina lustar och därför förgriper sig på svenska tjejer som är ute och går på stan” och lösningen var en bordell driven i statlig regi, där ”kvinnor från andra länder som kommer hit kan jobba”.

Alla åsikter som finns gör att jag knappt kan tänka på en åsikt själv. Jag kan liksom inte ha med att ha åsikter om något när jag tycker att det finns alldeles för många redan. Ja, det är därför jag inte kan blogga så bra nu.

2 reaktioner till “Alla som tycker

  1. Men snälla – lyssna INTE på Ring P1. Vad som helst, men inte det. Man orkar inte. Jag orkar inte, då misströstar jag totalt om mänskligheten, och det kan vara svårt nog annars.

    Gilla

  2. Håller med tigerliljan, ring p1 är en alldeles för svår utmaning för min livsgnista. Jag stängde ner fb av samma anledning och då var ändå fb fullt av folk jag känner och \”känner\”. Nu fick jag en jättekonstig déjà vu att jag skrivit det här förut men att det funnits en till kommentar att man måste veta vad människor tänker för att kunna bemöta det och ev försöka förändra. Orkar inte, känner jag. Någon måtta får det vara. På folk.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: