Niotillfems lista, fast här

Jag kan inte blogga nu, för det enda jag tänker på är något jag inte får prata om. Mer om det snart, men så länge så kopierar jag Sandra Beijers lista.

HAR DU?


Folköl i kylen:

Nä. Nästan aldrig.
Något husdjur:Nej. Hade en katt som ingick i husköpet, men den lever ett mycket härligare liv i Värmland nu. Hoppas jag. Det är väldigt skönt att inte ha husdjur.
Någon favoriträtt:T A C O S !
Puder på dig:
Studio sculpt från Mac. Eller om det är så min foundation heter? Hur som helst är Mac bäst på bas. Rekommenderar att be en av de piffiga på Åhléns att tipsa om vad som passar en. Gjorde min hy helt fin.
Några framtidsplaner:
Ja, men jag får inte prata om det. Än.
Någon sjukdom:
Allvarlig hypokondri, men mest förskolebugs.
Gymkort:
Tror att mitt kort på Friskis gått ut nu. Mycket gagn på denna kund, för jag utnyttjade det mycket sällan.
Några MVG:n:
Jag minns alla mina MVG:n och hur positivt de föll ut från lärarkåren. Sedan minns jag hur dåligt det föll ut från hela resten av min verklighet och sedan är allt svart. 
Något beroende:
Jag gillar vin och cigg och behöver ha något roligt planerat för att inte få ångest. Jag borde nog aldrig testa något knark.
Nagellack:
Svart som natten.
Någon vän som bor i ett annat land:Ja, kompisar i USA. Calle och Nicole bodde i LA när jag och Nils gifte oss i Vegas och då hängde vi. Calle var till och med best man för Nils. Nu bor de i Portland och har barn som är födda samma år som våra. Jag vill väldigt gärna hälsa på.

VEM?


Avskyr du:
Key account managers. Nä, förlåt, det var hårt. Men liksom idén om sådana.
Längtar du mest efter:Det som ska hända snart och som är hemligt plus en vecka i Berlin med hela familjen i augusti.
Stör du dig på:Vad som premieras i näringslivet.
Gosar du med:Jag började sova med en kudde mellan låren när jag var gravid och det är fortfarande en go grej.
Lagar mat: Det är det bästa jag vet. Hacka saker. Kombinera smaker. Min näst bästa ångest-relief (efter onani eller vin). Lagar sällan efter recept, men använder ofta Jamie Olivers prylar som utgångspunkt.
Diskar:Med maskinen.

VAD?


Gör du nu:
Sitter vid köksbordet med ett glas rött och hoppas att mina barn sover till efter sju i morgon, Jag måste gå upp med dem.
Gör dig till en bra människa:Jag skulle aldrig säga att jag är en bra människa. I och med att jag är vit och privilegierad och lever ett gott liv så är jag inte en bra människa.
Gör dig till en dålig människa:Jag ägnar för lite tid och energi åt att att utjämna orättvisorna.
Vill du arbeta med:Det som komma skall. Återigen så handlar det om det hemliga.
Är roligast just nu:Ben är jävligt rolig nu när han börjar prata.
Har du på dig nu:Jeanskostym signerad Konsum. Med evighetsmärket i och allt.
Äger du för skor:Ett par springskor som jag fick utprovade åt mig på ett sådant där ställe, ni vet. Två par Dc Martens, ett par turkosa Converse, ett par kloggiga buteljgröna Vagabonds och ett par Stan Smiths.
Har du för storlek i skor: 38-39. Hade pyttelite mindre än 37 innan jag blev gravid. Visste ni att det är vanligt att fötterna växer och så blir de aldrig desamma? #vimåsteprataomdetta
Läser du för bok:Lit av Mary Karr och Män förklarar saker för mig av Rebecca Solnit.
Ska du göra nu:Avsluta mitt vinglas i samklang med andra säsongen av Unbreakable Kimmy Schmidt. 

4 reaktioner till “Niotillfems lista, fast här

  1. ÄR SJUKT NYFIKEN!!!Samt tipsar om att det finns övningar för att fötterna ska krympa igen, jag gjorde massa såna efter Sigge för att jag blev förbannad över att jag köpt nya löpskor för 1400 spänn precis före graviditeten som jag plötsligt inte kunde ha. Det är inte fötterna som växer nämligen, utan ligamenten som töjs ut av ehhh men vaffan, det där hormonet som mjukar upp allt så man blir helt lös i kroppen och klarar av att föda. VAD HETER DET? Jaja, det mjukar öven upp ledband/ligament/whatnot i fötterna, vilket i kombination med den ökade tyngden man dras med som preggo gör att fötterna liksom… plattas ut. Men det finns rörelser man kan göra för att stärka alltihop och få tassarna att liksom dra ihop sig igen, googla på yogaövningar för stärkta fötter, dessa tex: http://breakingmuscle.com/yoga/feet-are-our-foundation-5-ways-to-strengthen-them

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: