Nyläst

Jag har läst ett av mina bokrea-köp Hur man botar en feminist av Nanna Johansson.

Vad jag tyckte om boken, helt kort:

Den var rolig och tramsig och jag satt och snabbläst. Jag gillar att ha den liggande på soffbordet för att bläddra lite eller för att någon som hälsar på ska plocka upp den. Extra bonus för färgstarka bilder som treåringar gillar. Då kan man läsa även om man har ett plåster, modell barn, på sig.

Läs den här boken: 

JA   NJA   NEJ

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: