Superbajs

Klädkedjan Superdry har öppnat butik i närheten av där jag jobbar i Göteborg. De beskriver sig med orden ”brittisk design och japansk själ”. Jag vet inte, men i mitt huvud dyker det upp en massa andra ord när jag ser den torsolösa kroppen som ler inbjudande mot mig i syltfönstret.

Är inte det här något av det värsta man sett? Vad är det frågan om? Jag är ju en kôrt tjej med taxben, så jag funkar väl inte som någon bra referensram, men Kajsa är lång och på henne slutar dessa ben i halshöjd. Och detta thigh gap. Det är otroligt.

Jag vet att det är att slå in en öppen dörr att hata på skyltdockor, men det här är väl ändå något alldeles extra?

5 reaktioner till “Superbajs

  1. Jag tycker så synd om alla småtjejer i T's ålder som idealiserar detta. Jag får lust att dela bilden på Facebook och uppmana till bojkott, skärpning och allt möjligt #%&¤*½§ Kram kuss

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: