Som Lisa brukar säga: glimtar av en helg

Tack för all pepp. Fan vad glad jag blir och vad jag behöver det för att våga.

Den här helgen har präglats av skrik och panik och konflikt, som vanligt, men jag har varit ensam med Ben och Bo, så det har varit lite extra. Nils har firat sin mamma i Danmark medan jag egen-kvistade. Eftersom jag gärna får panik så flydde jag till Katten och Knät i Anneberg och fick sällskap och femstjärnig omvårdnad. Vi kollade på Game of Thrones för andra gången, som diskussionsunderlag, och åt tusen sorters ost med tillbehör. Och så fick barnen hälsa på grannens djur och så vidare. Fin helg, men jag hade otur med nätterna och har väl sovit totalt sju timmar. Så kan det vara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: