Kulturen, döden och Varvet

Två saker jag tänker på nu:

Kulturens ABC är alltid bra, men senaste avsnittet var alldeles extra.

Hur, HUR, ska det vara möjligt att genomföra Göteborgsvarvet med pollenallergi? Är det möjligt ens? Jag har inte kunnat springa på en vecka och i dag testade jag och det var fruktansvärt. Det var liksom svårt att andas.

Ska jag lämna återbud?

Ja:

– Jag gillar inte att röra mig i stora folksamlingar.
– Jag har sprungit elva kilometer som längst, så jag vet inte ens om jag har 21 kilometer i mig. *paus* Gud, nu googlade jag dödsfall under Varvet. Vill verkligen inte springa längre.
– Jag är anmäld som en del av jobb-teamet. Jag har sagt upp mig och har, eh, förstått att jag inte bör vara så mycket på kontoret under uppsägningstiden. Kanske inte läge att teama ihop sig för ett lopp?

Nej:

– Känns ändå för trist att backa.
– Mina föräldrar kommer ner från Värmland för att heja.

Aaa, jag vet inte.

5 reaktioner till “Kulturen, döden och Varvet

 1. Det kommer säkert kännas jättekul att genomföra och jag vet att du klarar det. Jobbet har väl redan betalat din plats så du behöver väl inte springa tillsammans med dem jättemycket. Gå i uppförsbackarna även om alla andra springer. Det är mitt bästa tips. Och om det känns helt neeeej när du läste våra kommentarer och att det enda du ville höra var att det är ok att hoppa av så gör det. Det kommer fler lopp och alla måste faktiskt inte springa halvmaror, bara för att det typ blivit normaliserat i vår sjuka samtid. Kram! Mirijam: när man jobbat på byrå och startar eget är man sällan så mkt på jobbet mot slutet eftersom inte byrån vill att man snor med sig kunderna. Typ förenklat. Antar att det är ngt sånt nu också?

  Gilla

 2. Låt den här häxan af naturligt komma med ett tips: Ut och plocka tallbarr!Lägg i en tillbringare och fyll på med vatten. Låt dra i kylskåpet typ över natten. Sila bort barr och drick under dagen. Tallbarr innehåller mer C-vitamin än citrusfrukter och annat nyttigt och sägs vara bra just för pollenallergi. Jag kommer vara mäkta imponerad om du springer! Jag hoppas också att vi ses i kristinehamn på lördag?Lycka till och kram!Anna-Karin

  Gilla

 3. Tack för pepp! Jag tror att jag ska testa.Jag kommer definitivt att gå i uppförsbackarna, Hanna. Om det ens går? Blockerar jag inte folk då? Ser så trångt ut, Varvet. Men jag ska försöka hitta en långsam fil. Bara komma runt. Mirijam, angående jobbet så är det ungefär så som Hanna sa. De vill nog att jag ska jobba in i det sista, men kanske inte från kontoret. Lite knepiga bud just nu…Guldiz – jag älskar när du blir häxa! Vil hitta en tall nu. Känner ju mig själv dock och vet att jag inte kommer palla leta efter en. Men kanske om den kommer till mig? Och JA, vi ses i Kristinehamn på lördag ❤ ❤ ❤ Så glad att du kommer!

  Gilla

 4. Haha, å, denna vånda. Om du springer så ska jag heja som tusan! Snabbisarna håller vänsterfil i varvet, där får en akta sig. Håll höger om du går och tänk på den guldiga medaljen som väntar vid mållinjen. Och bananen. Och kexchokladen. Mmm, de bästa du någonsin ätit.Om du inte springer så får du ta en öl med mig och heja på Jocke. Joho!Kramar från Katten

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: