Life hacks

Måste dela med mig av två saker som förändrat mitt liv.

1. Köpa jord från Coop online. Fatta hur bekvämt? I stället för att hitta tid för att åka till Plantagen i Bäckebol eller var det ligger så kan man klicka hem 120 liter jord sida vid sida med sin matbeställning. Jag tror att jag nu har all jord jag behöver för att plantera om tomater, chili etc till storkrukor och hinkar. Ska bara få lite värme först, så att plantorna tål att stå ute. Har sådana där plastiga växthus från Rusta, så det behöver inte vara tropisk värme, men än känns det för kallt.

2. Assistive touch på iPhone. Min telefons hemknapp har slutat funka och det är ju röven att inte ha en fungerande telefon this day and age märkte jag snabbt. Men så berättade en kollega för mig om assistive touch som är en knapp som dyker upp på skärmen. Det är bara att gå via inställningar -> hjälpmedel -> assistive touch så finns den där, som magi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: