Två dåliga och två bra

Nä, Coop 😦 

Men ja, vad lätt det var att fixa in sig i Tobiasregistret! Bra UX. Bara att anmäla sig här och sedan kommer kit på posten och så får man swabba munnen med stortops och så kan man eventuellt bidra till att någon som är sjuk får leva. Gört gört, genomfört. 
Och ja, vad bra med Storytel. Fick gratis tremånadersprov när jag skaffade nytt mobilabonnemang och lyssnar nu för första gången i mitt liv på en ljudbok. Trodde att det inte var för mig, men det är ju soft. Tänker somna till ”Det är något som inte stämmer” i kväll. Så passande också, för jag har helt kört fast i läsningen. Andra boken från DN:s ”förra årets bästa böcker-lista” jag inte orkar med (Lit). Samtidigt så svårt för att inte avsluta en påbörjad bok. Jaja, nu kan jag lyssna på några i stället. 

2 reaktioner till “Två dåliga och två bra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: