Fir fir fir

När bloggen var ung redovisade jag mycket mer. Vad jag lagade för mat, tittade på för serier och fick för presenter när jag fyllde år. Låt mig testa igen.

I går fyllde jag 36, men redan i lördags fick jag en så fin present av Katten. Hon drog med mig ut på stan på tacos och bärs och hade styrt upp så att Gabriella satt på restaurangen när jag kom. Älskar överraskningar! Dessutom så lyxigt att få hänga med Gabriella utan massa barn. Vi har nog inte setts utan kidsen på fem år.

Men det var inte allt. Katten hade också pärlat en klocka till mig. SÅ FIN. 36 står det också, som en påminnelse om tiden och åldern.

Av Nils fick jag en ryggsäck som har fack för dator med mera. Den rymmer jättemycket. Så praktiskt och bra nu när jag är flygande reporter.

I dag åt jag frukost med Ola och då halade han fram något som nästan fick mig att grina. Han hade läst på bloggen om att min budget inte tillåter några utsvävningar vad gäller hudvård och att jag inte köpt Dermalogica sedan jag blev gravid med Bo ungefär. ”Mammi ska ha”, tyckte han. Hur snäll är han? Ungefär hur snäll och generös som helst.

4 reaktioner till “Fir fir fir

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: