Egen vs. anställd 1-0

I dag åkte jag tillbaka till min före detta arbetsplats och lämnade in maskinparken. Sedan tog jag och Kajsa ett Skypemöte i Julia Aurora (alltså vår bil) och därefter körde jag till skogs och hängde med Katten. Vi sprang med hundarna till en sjö i närheten av Katten och Jockes hus och badade och somnade nästan på bryggan. Sedan sprang vi hem igen och åt ostpaj. Det var en fin dag.

Nu måste jag jobba lite, men det gör då rakt ingenting.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: