peeämess

Åh vad jag relaterar. Är visst i PMS-synk med Josefine. Mitt värsta är att jag får så extremt dåligt tålamod med barnen. Jag blir sur på dem så snabbt. Kan längta efter att hämta Ben och Bo och så går det en kvart och sedan längtar jag efter att de ska sova så att det blir tyst. Blä.

3 reaktioner till “peeämess

  1. Vi vet PRECIS hur det känns! Kom förbi oss på PMS-Podden vettja, du är verkligen inte ensam om att ha mikrotålamod och all time low vissa dagar i månaden. Just det, vi testar en massa olika behandlingar som sägs lindra pms i podden. Kram!

    Gilla

  2. Jag har blivit lite rimligare av hormonspiral och antidepressiva mellan ägglossning och mens. Vill inte dö lika ofta och är inte lika arg på barnen. Det är \”kul\”.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: