Sommarlistan

Mina planer för sommaren:

Det här blir första sommaren på tio år utan någon riktig semester. Men det gör inget. Ser fram emot att smida planer för framtiden. Ta fram en riktig pangpresentation om normkreativitet. Mejsla ut en långsiktig strategi för Fi. Delta i upphandlingar. Åka till Almedalen och vara moderator (okej, just den grejen är jag mest nervös på gränsen till livrädd för, men det är väl sunt att vara lite nervig, visst?). Försöka knyta till oss någon kund. 

Förutom att jobba ska jag umgås så mycket som möjligt med Ben, Bo och Nils. Det blir nog ganska mycket häng i Halmstad, för nu har vi fått flera svar på AirBnB-annonsen och då måste vi hålla oss borta från huset. SÅ SKÖNT att veta att vi får lite extrainkomst därifrån. Det kokar redan torrt på kontot och nu har jag fått min sista hela lön 😦

Vi ska också till Berlin (resa som bokades innan jag visste att jag skulle säga upp mig) en vecka i augusti och så får vi besök av kompisar i olika omgångar. Ser fram emot att laga massa god mat åt gästerna. Har redan tänkt ut vad familjen Okanovic ska få till frukost när de kommer i slutet av juli. Är jag lite knäpp? 

Hur länge ska du vara ledig?

Det är väl den där veckan i augusti, då, när vi är i Berlin. Fast jag tänker iofs försöka skriva ett par olika Berran-reportage för att kunna göra cash på resan.

Vad ser du mest fram emot?


Att inte behöva anpassa mig efter hämta/lämna-tider, att Nils ska vara ledig, att vi ska tillbaka till Berlin med ganska stora barn den här gången.

Vad kommer du att köpa inför semestern?

Nya handdukar samt complimentary wine och snacks till våra AirBnB-gäster. Har AirBnB-at en del själv och tycker att det är så mysigt när lägenhetsägarna dukat fram något gott eller lagt bubbel i kylen. 

Kommer du att bli brun?

Nä, men gärna fräknig. 

Vad kommer du att äta?

Vattenmelon och – förhoppningsvis – egenodlade tomater, chili, ärter, majs och morötter. 

Vad kommer du att dricka?

Vin, öl och vatten. Som vanligt. 

Vad kommer du att ha på dig?

Samma som resten av året, fast kanske utan strumpbyxor ibland. Önskar att jag hade pengar, för då skulle jag köpa en baddräkt och jättestora skjortor och solglasögon med slipade glas. Och haft på mig det. 

Det här lyssnar jag på i sommar:

Ezra Furman …

… och mina favoritpodcasts: Kulturens ABC, Josefinito pod, Piskan & Moroten, Magnus och Peppes podcast, Mellan raderna, En förbannad pod, En varg söker sin pod, HanaPees otroliga podcast, Under huden med Kakan Hermansson, Förstagångenpoddens podcast och Äckligt (okej, den sista har bara funnits i ett avsnitt, men det är ju de roligaste från Geniförklarat som gör den så det kan bara bli bra). 

Hur kommer du att göra dig illa?

Genom att något barn dummar sig, som vanligt. I dag, till exempel, skallade Bo mig så att läppen sprack. 

Vad oroar du dig för?

Ekonomin, mest. Eller nästan bara för den, när jag tänker efter. Hurra, det är ju bara en enda sak! 

Hur kommer du att minnas din semester sedan i september?

Jag gissar att jag inte kommer att tänka så mycket på sommaren i september för att det kommer att vara så löjligt mycket att göra med Hellbjörn Schedwin new biz vid det laget. Hehe. Hoppas. 

3 reaktioner till “Sommarlistan

  1. Det är omöjligt! Jag älskar mat vettu. Om jag är antirasist och klassamhälleshatare när det kommer till människor så är det inget mot hur jag är i den gastronomiska världen. Jag älskar mat ur alla födogrupper, alla arter, färger och former. Jag älskar ostron och fryspommes strips, långkok och snabbmat. Så oroa dig icke kära vän. Förövrigt så är du väldigt duktig på att laga mat, antagligen av den enkla anledningen att du också älskar mat, och du gör världens bästa frukostar™Ses snart!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: