Daily uppvigling

I går såg jag en löpsedel som sa att Lars Lagerbäck borde bli statsminister och då utbrast jag MÄH lite sådär halvhögt fast jag var utan sällskap på Coop.

Inte visste jag då att jag samma kväll skulle få se mer av varan ”löpsedlar som få en ett studsa” redan samma kväll. Men kolla här vilken jävla matta av rasism Daily Express pumpade före Brexit. Jag visste att det inte direkt var som i Sverige, med tabloiderna i England, men detta gör mig nästan stum. Vilka jävla idioter. Livsfarliga idioter.

3 reaktioner till “Daily uppvigling

  1. Shit! Att de ens får publicera på det sättet. Och BBC håller tydligen på att få ändrade riktlinjer, det ska inte vara statligt längre på något vis för de upplever att den kanalen gynnas i förhållande till de reklamfinansierade på något vis. Jag är inte helt insatt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: