Mitt raison d’être, förklarat

En sak som är väldigt rolig med Hellbjörn Schedwin-grejsandet är att det händer så himla mycket saker nu jämfört med tidigare. Som att Anna Järphammar gör en intervju med en och tar massa fina bilder. Väldigt välgörande att få rannsaka och berätta för mig själv varför jag gör som jag gör.

4 reaktioner till “Mitt raison d’être, förklarat

  1. Sån jävla power jag känner i magen av det där, som att jag också kan göra allt (bli chef! Skriva bok! Få ungen pottränad!).

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: