Väntar alltid på något

Här sitter jag och väntar på att en Stockholmsfamilj ska rulla in på Kalmargatan och låna (hyra) vårt hus i några dagar. Jag har städat i två dygn, men är ändå orolig för att de ska tycka att det är lortigt här. Varför är det så? Och hur kan det finnas så mycket dold smuts i ett hus? Typ på … dörrar. Och väggar. Cirka 90 centimeter upp på alla väggar är det som latent kladd. Jaja. Det går inte att få det mycket renare än vad det är nu i alla fall. Hoppas att de tycker att det är okej. Och att de ger mig en bra recension på AirBnB.

Hoppas att de kommer inom kort så att jag hinner till Halmstad före läggning. Jag har nämligen varit borta från Ben och Bo i en hel vecka nu. Det är hands down mitt längsta bortavarande hittills. Helvete vad jag saknar dem. Det är en väldigt fysisk känsla. Jag behöver känna tyngden av dem i famnen och lukta på dem när de precis vaknat.

Har jobbat i dag för att kunna barn-maxa i morgon. Åker ju iväg igen på tisdag morgon (konsert i Göteborg och sedan Almedalen) och blir borta till fredag kväll. Känner mig som en arbetande pappa på 70-talet. Eller kanske nu också för den delen? Såg någon siffra om hur lite föräldraledighet män tar ut än i dag och den siffran var så extremt liten att jag omedelbart förträngde den.

Det är som det är.

Nu får de komma snart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: