Djupa insikter

De senaste två veckorna har varit väldigt jobbintensiva och jag har sett barnen ungefär 2,5 av 14 dagar. Och vet ni vad som händer när jag inte är med? De växer och utvecklingsspurtar som inni. Som om de vill att jag ska må extra dåligt när jag kommer hem och har missat en massa.

Bo har till exempel tappat en stor framtand, kommit in på trumskola och bestämt sig för att hon vill ha lugg. Så hon fick lugg.

Och Ben har slutat helt med blöja på dagen OCH lagt av med vällingen PLUS utvecklat helt sinnesjukt starka åsikter om vad han ska ha på sig. ”BALA KLÄNNING Å TLOSOL” heter det oftast, men i dag var det visst FEZ som gällde också.

Jag har inte små bebisar längre. De kan själv uttrycka vad de behöver (även om Bens ”behov” är ganska  lol ofta, lex glass till frukost, flygplan som enda rimliga färdmedel till Världskulturmuseet osv) och de kan bo hos farfar och farmor eller mormor och morfar utan oss i nästan en vecka utan att det går någon nöd på någon.

Vad hände med de här två små trollen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: