Summer of AirBnB

Det blir så himla speciellt sommarlov när vi hyr ut vårt hus, märker vi. Nu är vi tillbaka efter en sejour i Halmstad och Anneberg och hinner väl precis tvätta om alla sängkläder och handdukar och få dem torra innan nästa gäng anländer. Då är det två familjer som är här för Gothia Cup. I veckan som var nu precis var det en familj från Linköping och en från Stockholm som bodde hos oss för att semestra runt på Liseberg och sådant och tidigare i sommar ett Stockholmspar med litet barn som ville kolla in skärgården bland annat.

Det är kul att fixa och dona inför besöken och jättespännande att se vad gästerna skriver om oss i efterhand. Hittills har vi fått två recensioner och de har varit positiva. De som bodde här senast tyckte att vi hade ett mycket personligt hem.

Sista gänget som checkar in gör det när vi är i Berlin och det är nio franska pojkscouter. Så kul att huset får sällskap av massa olika medan vi är borta. Vad gillar scouter, förresten? Jag lämnade prosecco till de som bodde hos oss senast, men scouter kanske hellre vill ha … rep?

Nu ska jag hitta på något med Ben så att han glömmer att han är trött. Ska försöka avvänja honom från att sova middag. Vore så skönt att 1. slippa anpassa oss efter middagsvilan när vi är i Berlin, 2. få enklare läggningar och 3. kanske lite sovmorgon.

En tanke på “Summer of AirBnB

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: