Knä, forts

Till alla som suttit på nålar: detta är ett knä i vilket det har varit en blödning. Ingen propp, inget bett, bara en inre blödning som ska gå över av sig själv. Läkaren kunde inte förklara varför, men så är det. Läskigt att man kan börja spontanblöda, men it beats en blodpropp.

3 reaktioner till “Knä, forts

  1. Ja, men gud. Knäpp grej. Tänker att det var ena fästet till det konstgjorda korsbandet som släppte. Hoppas att det lagar sig själv tillräckligt för att jag ska kunna springa och sådant. Minns att jag fick tjöta mig till en operation för 20 år sedan och då var jag ung och sportig. Det lär ju inte vaskas en operation på ett sådant här gammalt skräp.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: