Vill tillbaka, men vill också göra grytor och jobba

HEMMA. Landade i förrgår och sov en natt hos Katten och Knäet i Anneberg pga våra AirBnB-gäster. I dag blev jag avsläppt på kontoret (hos Kajsa) för att jobba. Nils åkte hem med barnen och skickade den här bilden. ”Scouterna gjorde lite kaos med uppfarten.”

Näää, men det har grävts lite i grannskapet när vi varit borta. Ska kopplas in fiber i vissa hus. Vi har redan fiber, men roligt med vallgrav!

De franska kidsen som inte var scouter hade lämnat huset i mycket gott skick. Tagit ut sopor, vattnat blommor och tagit in posten. Samt gjort en fin målning av en uggla på barnens staffli. Hopp om ungdomen!

Nu känns det som höst va? Full kalender, sjuka barn. Eller ett sjukt. Ben är ynklig, har feber, klagar över ont i hals och öron och luktar gammal sur strumpa i munnen. Har väl fått någon slags infektion. Ska till vårdcentralen i morgon. Synd på morgondagens inskolning på nya förskolan, men det ger sig väl.

2 reaktioner till “Vill tillbaka, men vill också göra grytor och jobba

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: