Mina ben är inte blå, har strumpbyxor

Hej, här händer inte mycket. Jag har tvättat ungefär nio maskiner (skojar inte) Berlin- och Air BnB-lakantvättar och hängt med Ben vars inskolning blev försenad pga sjukdom. I stället för i tisdags blir det kanske inskolning nu på tisdag, möjligen onsdag. Tur att det är så flexibelt att vara egenföretagare. Men gud vad jag skulle behöva några hela arbetsdagar nu alltså. Nu blir det ditt här och datt där och så kvällarna. Tvätt och jobb på kvällarna. Men det är synd att klaga (eller?). Ben hade i alla fall inget bakteriellt (fem timmar på vårdcentral med kiss-, hals- och blodprov berättade det för oss) och nu har febern och lukten lagt sig. Dock har han blivit superprickig? Men han lider inte av det enligt 1177 är det bara att avvakta.

Såatteh Bo har i alla fall börjat förskoleklass. Två dagar in och hon älskar skiten. Satt och läste för de andra barnen när jag hämtade i dag. Det är kul att hon kan läsa, men jag blir också rädd för att hon ska bli mobbad pga duktigbyxa precis som jag blev. Men jag är ju rädd för nästan allt, så.

Har också köpt ett par skor med kardborrar! Åkte till det som förut hette Freeport outlet för att köpa kläder till Bo (hon har vuxit ur eller slitit ut nästan allt) och insåg att jag kan köpa skor på barnavdelningen. I alla fall på Adidas barnavdelning. Så nu har jag skor som är lätta att ta på sig. Vill gärna underlätta de delar av mitt liv jag kan påverka.

Nu ska jag lägga mig med Generation loss vilket är en för jävla bra bok. Tack igen för tips, En förbannad podd.

3 reaktioner till “Mina ben är inte blå, har strumpbyxor

  1. Åh vad jag saknar dina inlägg! Älskar din blogg, en av mina absoluta favoriter. Hoppas det finns ork/tid/lust för nya inlägg snart! /Mia

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: