Deltog direkt i DN:s tävling där man kan vinna ett exemplar

Som egenföretagare med delmålen 1. ombilda till AB, 2. skaffa kontor och 3. anställa massa bra folk och bygga en kommunikationsbyrå som gör lika goda saker för världen som för sina anställda så krävs en del jobb (doh). Och det här med att dra in bizniz är kanske inte jättesvårt (tror jag?), men gud så urlakande. Varje dag är som att gå på anställningsintervju, ju. Det är spännande och ribban för vad som gör mig nervös sänks hela tiden, men shit min snitt vad trött jag blir av alla möten och allt nytt och allt ”kanske/möjligen/potentiellt”.

Effekten blir att jag får ett oerhört stort pyssla-om-hemmet-behov. Come weekend och ni finner mig med mina sticklingar. Kämpa elefantöronen!

Eller med den här stjärnan och hennes Ella’s kitchen-kokbok …

… testande de olika popcornrecepten. (Ost vann, de med kolasmak var, enligt Bo, ”lite för söta för mig faktiskt”.)

Vad vill jag säga med det här? Jo, min nyfunna mitt-hem–är-min-borg-attityd gjorde att glädjen när jag slog upp DN:s helgbilaga och fann detta blev helt överväldigande. Det kommer en Maj-kokbok! Skapad av Kristina Sandberg och Lotta Kühlhorn! Detta är den bästa nyhet jag hört på länge. Fy satan vad mysigt. Laga legymsallad, blanka av diskbänken och dricka sherry. Vem är med mig på en matcirkel där vi lagar oss igenom alla recept?

6 reaktioner till “Deltog direkt i DN:s tävling där man kan vinna ett exemplar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: