Listigt

Puh, jag fixade både politikerdagen (nästan hela, fick åka hem före middagen på kvällen) samt gårdagens föreläsning (se bild). Det sistnämnda var så kul. Stå och orda om normer och normkritik och normkreativ kommunikation och få betalt för det? Nyp mig. Dessutom drog vi ner några fniss.

I dag vaknade jag till ytterligare en dag då det kändes som rimligast att bara amputera halsen. Är så trött på denna sjuka. Men this too shall pass antar jag.

Snor en lista från Sandra Beijers blogg så länge:

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till?Jag tycker att Brita Zackaris dotter har ett så fint namn, Essa, så kanske det? Eller Maine, efter Nils mamma. Också snyggt namn.

2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?
Just nu är jag mest intresserad av sömlös logistik.

3. Har du bra självförtroende?
Ja, jag har rätt bra kläm på vad jag är kapabel till. Självkänslan, däremot, är svajig. Kan inte se att jag är värd något utan mina prestationer, till exempel, fast jag absolut tycker att andra är värdefulla utan att prestera.

4. Nämn tre saker på din att-göra-lista?
1: ombilda företaget till aktiebolag, 2: skaffa en kontorslokal och 3: anställa folk (som utvecklare, motion graphic-personer, UX:are, copywriters, grafiker, ljud- och film-experter, strateger, administratör/ekonomiperson osv). Bara feminister, of course.

5. Beskriv ditt drömutseende.

Jag har väl inte direkt ett drömutseende jag går och tänker på, men har ni sett hur syskonen Smith ser ut nuförtin? Jeez Louise.

6. Någon du har kysst?Jag kan inte tänka mig att jag kan svara något sanningsenligt och spännande här.

7. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?Jag tror det, vi fick en del bebisplagg från mig och min bror när Ben och Bo var bebisar. Jag hade en tanke om att spara något plagg per storlek av Bens och Bossas kläder, men det var länge sedan jag la undan något.

8. Är du nöjd med din profilbild på Facebook?

Ganska, men jag tycker att det är svårt med profilbild. Bytte till den här för att den förra började bli gammal (plus hade en cigg i käften på den förra och jag blev ängslig över det vid något tillfälle). Hade precis färgat håret grått på den här bilden och tyckte att jag var fin. Men så fick jag så himla många likes och glada utrop att jag skämdes och blev ängslig över att folk eventuellt skulle tro att jag fiskade efter komplimanger. Ja ni hör, ängslig nästan jämt här.

9. Vad väljer du, godis eller chips?
Svårt! Men om chipsen är lite syrliga eller smakar ost blir det nog ändå chips.

10. Hur uppvaktar man dig?
Låter mig få sova. Ger mig en present fast jag inte fyller år.

11. Har du rykten efter dig?
Jag fick höra ganska nyss att det fanns folk på mitt förra jobb som störde sig på min feminist-aura och PK-framtoning.

12. Din absolut sämsta egenskap?
Den passivt aggressiva sida som jag släpper loss gentemot folk som står mig nära när jag känner mig orättvist behandlad. Otroligt icke-lösningsfokuserat drag.

13. Din bästa egenskap?
Jag tänker att alla är bra och snälla till dess att de eventuellt bevisar motsatsen. Och då försöker jag (oftast) förstå varför de är så.

14. Kan man vara vän med sitt ex?
Det kan man säkert.

15. Har du kysst en kompis?
Jajamen.

16. Hade du kunnat ha distansförhållande?
Ja, det hade jag och Nils i flera år.

17. Hur lång är du?
165 centimeter.

18. En vacker person?
Tavi som gör Rookie mag är fin från insidan och ut.

19. Ett boktips?
Jag tipsar jämt om böckerna om Maj (av Kristina Sandberg), men de är ju för jävla bra. Men okej, läs Hausfrau.

20. Bäst just nu?1. Att både Ben och Bo verkar trivas på förskolan och skolan. 2. Att september snart är slut och oktober kommer att bli en mycket lugnare månad med fler sovmorgnar och då kanske jag blir frisk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: