"Undvik mellanmål som innehåller salt"

Efter en 1,5-timmesnattning var det så himla fint att öppna Facebook och se att ens morrande lett till massor av glada tillrop och pepp. Trodde faktiskt att Babybjörn skulle ta bort min kommentar bussigt omedelbart, men nu vet jag inte. Nu kanske de i stället kommer att svara?

Upprinnelsen är att min kompis Elin gjorde mig uppmärksam på Babybjörns kampanj där de ger tips till nyblivna mammor på vad de kan äta för att få tillbaka energin och lystern i huden efter att de fött barn.

8 reaktioner till “"Undvik mellanmål som innehåller salt"

  1. DU är bäst! Min förebild och idol i kampen att hitta sin röst som kvinna, mamma och yrkesarbetande i det här samhället. Heja heja! /Em

    Gilla

  2. (eh, förtydligande: Alltså fan no 1 av dig, inte av varumärket :)(Ser att Anna på magasinsdelen svarat dig, ändå bra. Det verkar ju vara en \”artikel\” från nån bloggare Alicia, men framstår ju verkligen som att det är BabyBjörns eget tyckande, vilket jag inte alls tycker stämmer in på deras filosofi i övrigt)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: