Strezzen och #babybjörngate

Jag och Kajsa har sått ungefär en miljard frön och sagt JA till allt som kommit i vår väg, eftersom vi så gärna vill fylla vår kommunkationsbyrå med uppdrag. Nu är vi i ett läge där såpass många frön slagit rot samtidigt att jag känner mig pyttelite stressad över hur vi ska få ihop allt. Särskilt eftersom det samtidigt regnar olika barnrelaterade aktiviteter över Hellbjörnz. Det är BVC, tandläkare, ”lära känna”-samtal, föräldramöten, jour + städ på förskolekooperativet, fyra barnkalas, ett släktkalas (Bo fyller sex år i dag, hurra!), tennis, slagverksskola, skolutflykt, familjedag på kooperativet, fixardag på kooperativet och en himla massa grejs.

MEN det är ju delikata problem det här och allting kommer att ordna sig. Synd bara att bloggen blir lidande.

Vill ändå lägga in en uppdatering i Babybjörn-gate. De gjorde en så himla smart sak, nämligen, och be-friendade mig genom att ge mig i uppdrag att skriva för deras tidning. Så det ska jag göra! En härligt normbrytande krönika på temat ”så överlevde jag småbarnsåren  – bästa tipsen från en som tröttnat på tips”, typ. Ska bli intressant att se hur den landar. När jag ältar föräldraskap här på bradpittsarmpit så känns det som att jag pratar med mina kompisar. Nu kommer ju folk som inte valt att gå in på min blogg få läsa om mina (och Nils) knep som gjorde att vi överhuvudtaget orkade stå upp under de 2,5 åren vi inte fick sova. Dessutom kommer tidningen ut i länder där det anses normbrytande att ha en pappa med bärsele på en bild, så att det ska ju bli … spännande att se reaktionerna på mina tankar om jämställdhet, hehe.

7 reaktioner till “Strezzen och #babybjörngate

  1. Vad kul att konstruktiv rant kan leda till ännu mer konstruktivt jobb! Och som Hanna hoppas jag de ger dig bra betalt också! You go girl!

    Gilla

  2. Smart drag av er, Babybjörn. Ni har nämligen fått tag i ett proffs. Alltså, fasen vad ni är bra, du och Kajsa. Och praktikanten.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: