Babybjörn-gate, forts.

Nu har Babybjörn lagt upp min krönika. Har liiite av en knut i magen över eventuella reaktioner. We’re not in kansas anymore, liksom. Som i att jag lämnat mitt trygga rum bloggen. Men det ska också bli kul att se vad folk säger.

Brasklapp: jag tycker såklart inte att det är fel att skilja sig och jag vet att slidkransen inte behöver påverkas av att man ligger. Jag ville bara beskriva vad som funkade för oss samt få chansen att använda ordet slidkrans i en krönika.

19 reaktioner till “Babybjörn-gate, forts.

  1. Du är fanimej BÄST. Jag har inte barn själv men skulle jag någon gång få kommer jag att laminera skiten ur den där krönikan. Jag kommenterar alldeles för sällan på din blogg, som jag har läst i många år, men du ska veta att jag uppskattar vartenda ord du skriver. TACK.

    Gilla

  2. Så bra!! Och alltså råd nr 1 – det går inte nog understryka hur sjukt viktigt det är. Och även mycket svårt att åtgärda i efterhand.

    Gilla

  3. Mary, fantastiskt skrivet. Du är så bra och fantastisk.För ett tag sedan skrev du att du ville ha tips på billig hudvård. Jag ska ge dig min senaste upptäckt för nästan inga pengar alls: argantvål! http://www.loelle.se/product/loelle-argantv%C3%A5l-eko-75gBara gjord på olja som återfuktar och man blir så väldigt ren och go i ansiktet. Efter det smörjer du in det fuktiga ansiktet med arganolja http://www.loelle.se/product/arganolja-ekologiskSom sagt, en blir väldigt go i ansiktet.Arganoljan kan du även ha i håret som typ serum men du har redan så fint och blankt hår.Allt räcker i en evighet och dessutom låter du inte hyn äta massa skit som går in i systemen i kroppen. Puss på dig!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: