Sälja, pyssla, måla, andas

Meeeow vad det händer mycket om dagarna nu, jämfört med när en var anställd på stora byrån. I torsdags var vi (jag och Kajsa och Jennifer som är vår praktikant/kollega) på kundmöte i Köpenhamn och passade på att ha kickoff och det var jättekul. Jähhhteqwl. Bland annat så fick vi överraskande god reaktion på vår presentation för kund, vi gick vilse i Köpenhamn med gott resultat och så drack vi roliga suröl och en av oss (okej det var jag och jag rev av Common People) sjöng karaoke. Fint att få en bild av mig och Kajsa utanför hotellet vi bodde på: Cabinn. Affärsidén går ut på att ha som båthytter fast iland och centralt och det var helt okej. Eller bra! Bra för pengarna. Centralt och egen toa för mindre än 600 per person (vi hade varsitt enkelrum). Word of advice: betala inte extra för frukosten för den var sådär.

I dag vaknade vi till ett fyragradigt Göteborg med snedvind och regn från sidan. Vad gör man ens då? Vi tar ibland med oss barnen till stora Toys R Us utan att köpa en enda grej. Finns det andra som gör så? Man kan ju hänga där ett tag …

Och barna blir ju glada. Samt elektriska! Gick inte att peta på Bo efter hoppborgen utan att få jordens stöt.

På kvällen kollade vi på Pyssellördag på Barnkanalen och gjorde typ ungefär vad Kitty pysslade på teven. Ben fick ihop en uggla.

 Bossa stayed more true till Barnkanalens manus och fixade en fladdermus.

 Jag tog samtidigt tag i det här: mina skitiga Stan Smith.

Jag tvättade med såpa på duk och handtvättade snörena med vittvätt + vanish och körde sedan vit skokräm över alltihopa. Blev stor skillnad, även om de ser lite liksom målade ut nu.

2 reaktioner till “Sälja, pyssla, måla, andas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: